BGJM Invest AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns BGJM Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. BGJM Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

BGJM Invest AB är momsregistrerat sedan2005-11-10 och har organisationsnummer 556685-4138.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2094503 alternativt besöka eller skicka post till BGJM Invest AB på följande adress Borgmästareg. 18, 371 34, Karlskrona.

BGJM Invest AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-10.

I BGJM Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Engström, Bo Alf Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva kommersialisering av företagsinnovationer och idéer och att i samband med detta köpa, förvalta, utveckla och försälja fast och lös egendom såsom aktier och immateriella rättigheter bedriva därmed förenlig verksamhet.