Påvelunds Fastighetsförädling AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva byggnads- och måleriverksamhet och entreprenadverksamhet i anslutning här till, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Påvelunds Fastighetsförädling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Påvelunds Fastighetsförädling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2005-07-04 så skapades Påvelunds Fastighetsförädling AB och verksamheten är har F-skattsedel Påvelunds Fastighetsförädling AB har haft det sedan 2007-01-25.

Påvelunds Fastighetsförädling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556682-8645 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Påvelunds Fastighetsförädling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Påvelunds Fastighetsförädling AB så går det att nå dem via telefon på 076-1889914 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Påvelunds Fastighetsförädling AB är Dahlström, John Martin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tony Elof som är född 1981 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Lisa Kristina som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .