Stiernström Timber Trading AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Stiernström Timber Trading AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stiernström Timber Trading AB är ett av dem. Statusen för Stiernström Timber Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Stiernström Timber Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stiernström Timber Trading AB ska trivas.

Stiernström Timber Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med trä- och byggnadsvaror och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stiernström Timber Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Stiernström Timber Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Stiernström Timber Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-960060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Stiernström Timber Trading AB är Stiernström, Anna Elisabeth som är född 1970 och har titeln VD, Stiernström, Anna Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stiernström, Henrik Mårten som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stiernström, Urban Mårten som är född 1975 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Eva Susanne som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Stiernström Timber Trading AB har 556681-4827 som sitt organisationsnummer.