Nordima AB

Västra Götalands län

Information

556681-2441 är organisationsnummer för bolaget Nordima AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordima AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Nordima AB finns i.

Nordima AB har varit registrerat sedan 2005-05-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordima AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nordima AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordima AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordima AB så kan ni göra det på telefon genom 0737-342007 eller genom brev på följande adress:

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva detaljhandel och postorder med varuhussortiment. Informationskonsultverksamhet, affärsutvecklingskonsultverksamhet, tolkverksamhet och översättningsuppdrag. Äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordima AB och det är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratteberg, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,