KE Bygg & Inredningstjänst AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva inredning, montering och renovering inom byggnadsbranschen, främst med inriktning på kök och golv, möbel- snickeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KE Bygg & Inredningstjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är KE Bygg & Inredningstjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2005-05-03 så skapades KE Bygg & Inredningstjänst AB och bolaget är har F-skattsedel KE Bygg & Inredningstjänst AB har haft det sedan 2005-06-23.

KE Bygg & Inredningstjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-23

556680-1071 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är KE Bygg & Inredningstjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med KE Bygg & Inredningstjänst AB så går det att nå dem via telefon på 070-7943974 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KE Bygg & Inredningstjänst AB är Engström, Kim Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Anna Therése som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Björn Roger som är född 1960 och har titeln Revisor, Björn Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .