Hydrogarden AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning av trädgårdsprodukter via Internet och konsultuppdrag inom trädgårds-, snickeri- och plåtarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hydrogarden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Hydrogarden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2005-04-19 så skapades Hydrogarden AB och företaget är har F-skattsedel Hydrogarden AB har haft det sedan 2005-06-03.

Hydrogarden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-03

556679-3864 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Hydrogarden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hydrogarden AB så går det att nå dem via telefon på 0302-17134 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hydrogarden AB är Jannerberg, Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hantoft, Robert Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .