Galanten Medical AB

Västra Götalands län

Information

556678-8336 är organisationsnummer för företaget Galanten Medical AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galanten Medical AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Galanten Medical AB finns i.

Galanten Medical AB har varit registrerat sedan 2005-04-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galanten Medical AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Galanten Medical AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Galanten Medical AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Galanten Medical AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6564600 eller genom brev på följande adress:
Ringblommeg. 3, 426 68, Västra Frölunda

Aktiebolagets verksamhet ska vara att erbjuda myndigheter, företag och föreningar konsulativa tjänster inom läkemedel, IT och management. Aktiebolaget kommer också investera medel i annan egendom i syfte att höja värdet på bolaget.

Det finns olika personer som har en koppling med Galanten Medical AB och det är Söderström, Arne Anders Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderström, Carl Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Ingrid Charlotta som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,