Lundqvist Promotion AB

Västra Götalands län

Information

Lundqvist Promotion AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Lundqvist Promotion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundqvist, Bo Peter som är född 1948 och har titeln VD, Lundqvist, Bo Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Per Joel som är född 1982 och har titeln Suppleant, Johansson, Madeleine Louise som är född 1974 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lundqvist Promotion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lundqvist Promotion AB på telefon 070-8883151.

Aktiebolagets verksamhet skall vara uppdrag inom marknadsföring och reklam, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lundqvist Promotion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lundqvist Promotion AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lundqvist Promotion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-31 och Lundqvist Promotion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lundqvist Promotion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Eva Elisabeth -Lundqvist, Bo Peter

Lundqvist Promotion AB har 556677-8659 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.