Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB

Västra Götalands län

Information

Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Netz, Staffan Carl Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Netz, Staffan Bo Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Wangeskog, Curt Marcus som är född 1979 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB på telefon .

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-21 och Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Götheborgs Strand Restaurang & Catering AB har 556677-5416 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.