Pipe Team Consult i Gbg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Pipe Team Consult i Gbg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pipe Team Consult i Gbg AB är ett av dem. Statusen för Pipe Team Consult i Gbg AB är att Bolaget är aktivt.

Pipe Team Consult i Gbg AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pipe Team Consult i Gbg AB ska trivas.

Pipe Team Consult i Gbg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara rörläggning och konsultationer inom kylanläggningar samt sprinklersystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pipe Team Consult i Gbg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Pipe Team Consult i Gbg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Pipe Team Consult i Gbg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7766475.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pipe Team Consult i Gbg AB är Johansson, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Bäckstrand, Per Veine Tommy som är född 1951 och har titeln Revisor, Bäckstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Pipe Team Consult i Gbg AB har 556676-3925 som sitt organisationsnummer.