Backa Bilstation AB

Västra Götalands län

Information

Backa Bilstation AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Backa Bilstation AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Backa Bilstation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Backa Bilstation AB har haft sedan 2005-02-17. Backa Bilstation AB har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Backa Bilstation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rimmareg. 2, 422 55, Hisings Backa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7651207.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Backa Bilstation AB Privat, ej börsnoterat.

Backa Bilstation AB har idag 556675-9287 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Backa Bilstation AB

Bolaget ska utföra person- och varutransporter.

I Backa Bilstation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Baseri, Esmail som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karimaghaei, Shekooh som är född 1955 och har titeln Suppleant, Fryestam, Kaj Åke Valentin som är född 1954 och har titeln Revisor, KN Grupp AB som är född och har titeln Revisor, .