Xelor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Xelor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Xelor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Xelor Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-10-13 och har organisationsnummer 556675-5970.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9755300 alternativt besöka eller skicka post till Xelor Aktiebolag på följande adress Näverv. 6, 433 48, Partille.

Xelor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-13.

I Xelor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Björnholm, Jimmy Michael Jerry som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska tillhandahålla godstransportverksamhet, förvalta samt bedriva handel med fastigheter och aktier, samt därmed förenlig verksamhet.