Husrådet i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Husrådet i Göteborg AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Husrådet i Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Husrådet i Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-03.

Husrådet i Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-01-25. Men sedan 2005-03-03 så har Husrådet i Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsg. 56, 411 08, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Husrådet i Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-135580.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Husrådet i Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Husrådet i Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva rådgivning i samband med fastighetsförvaltning och fastighetstransaktioner, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Husrådet i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Husrådet i Göteborg AB och det är följande personer, Warbo, Bengt som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pla Ruestes, Nieves som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Husrådet i Göteborg AB är 556675-2415.