Move it Kassaskåpsflyttarna AB

Västra Götalands län

Information

556675-0518 är organisationsnummer för verksamheten Move it Kassaskåpsflyttarna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Move it Kassaskåpsflyttarna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Move it Kassaskåpsflyttarna AB finns i.

Move it Kassaskåpsflyttarna AB har varit registrerat sedan 2005-01-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Move it Kassaskåpsflyttarna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Move it Kassaskåpsflyttarna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Move it Kassaskåpsflyttarna AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Gun Benita -Nilsson, Nils Håkan

Vill ni komma i kontakt med Move it Kassaskåpsflyttarna AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3734485 eller genom brev på följande adress:
Agnesbergsv. 24, 424 38, Agnesberg

Bolaget skall utföra styckegodstransporter samt flytta, förvara och transportera kassaskåp och liknande skåp, uthyrning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Move it Kassaskåpsflyttarna AB och det är Nilsson, Nils Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gun Benita som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,