Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB

Västra Götalands län

Information

Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB har haft sedan 2006-09-07. Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Badhusg. 28 A, 411 21, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-171300.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB Privat, ej börsnoterat.

Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB har idag 556674-7381 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Logistikfastigheter Fast Food Örebro AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ness, Christian Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wilson, Erik Sternhard Mattias som är född 1959 och har titeln Suppleant, Wilson, Erik Sternhard Mattias som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .