Art Clinic Hud Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Art Clinic Hud Sverige AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Art Clinic Hud Sverige AB är ett av dem. Statusen för Art Clinic Hud Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Art Clinic Hud Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Art Clinic Hud Sverige AB ska trivas.

Art Clinic Hud Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hudvård och skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Art Clinic Hud Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Art Clinic Hud Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Art Clinic Hud Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-131120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Art Clinic Hud Sverige AB är Andeby, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lewin, Sven Ulrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ronnie Thore som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Per Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Art Clinic Hud Sverige AB har 556674-5013 som sitt organisationsnummer.