Bjernfeldt & Sonar AB

Västra Götalands län

Information

Bjernfeldt & Sonar AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Bjernfeldt & Sonar AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjernfeldt & Sonar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bjernfeldt & Sonar AB har haft sedan 2006-06-22. Bjernfeldt & Sonar AB har funnits sedan och 2006-06-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjernfeldt & Sonar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Linnég. 32, 413 04, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bjernfeldt & Sonar AB Privat, ej börsnoterat.

Bjernfeldt & Sonar AB har idag 556674-3422 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bjernfeldt & Sonar AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Bjernfeldt & Sonar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sonar, Georgiss Matiyass som är född 1977 och har titeln VD, Sonar, Georgiss Matiyass som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonar, Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .