BEFAB Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import och handel med mattor, möbler, tapeter och textilier, bedriva handel med och investering i aktier och andelar,äga och förvalta fast egendom bedriva import och handel med båtar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BEFAB Göteborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är BEFAB Göteborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2004-12-29 så skapades BEFAB Göteborg AB och företaget är har ej F-skattsedel.

BEFAB Göteborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-09

556673-6533 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är BEFAB Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med BEFAB Göteborg AB så går det att nå dem via telefon på 070-5523580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BEFAB Göteborg AB är Franksen, Björn Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Astrid Irme-Lill Catharina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Frisk, Lars Magnus som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .