AMC - Apes & Monkeys Clothing AB

Västra Götalands län

Information

556673-5097 är organisationsnummer för företaget AMC - Apes & Monkeys Clothing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AMC - Apes & Monkeys Clothing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som AMC - Apes & Monkeys Clothing AB finns i.

AMC - Apes & Monkeys Clothing AB har varit registrerat sedan 2004-12-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för AMC - Apes & Monkeys Clothing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

AMC - Apes & Monkeys Clothing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AMC - Apes & Monkeys Clothing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AMC - Apes & Monkeys Clothing AB så kan ni göra det på telefon genom 031-556960 eller genom brev på följande adress:
Järntorget 2, 413 04, Göteborg

Bolaget skall bedriva agentur och distributionshandel av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AMC - Apes & Monkeys Clothing AB och det är Hult, Svante Per Mikael som är född 1970 och har titeln VD, Hult, Svante Per Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsén, Johan Stefan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,