Svensk Kylservice Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Svensk Kylservice Göteborg AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Svensk Kylservice Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svensk Kylservice Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-20.

Svensk Kylservice Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-12-27. Men sedan 2005-01-20 så har Svensk Kylservice Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Manufakturg. 13, 417 07, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Kylservice Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-1824818.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Svensk Kylservice Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Kylservice Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva installation, reparation och service av frys- och kylskåp, VVS-arbeten

Firmatecknare för Svensk Kylservice Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Kylservice Göteborg AB och det är följande personer, Svedholm, Conny Rolf Nygaard som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedholm, Willy Owe Nygaard som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hammarqvist, Ingrid Sigrid Maria som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensk Kylservice Göteborg AB är 556673-3472.