Epsilon Embedded Systems AB

Västra Götalands län

Information

Epsilon Embedded Systems AB är ett företag som finns i Göteborg. I Epsilon Embedded Systems AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmros, Nils Lennart Magnus som är född 1973 och har titeln VD, Lysemark, Sven Henrik som är född 1970 och har titeln Vice VD, Malmros, Nils Lennart Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lysemark, Sven Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hoberg, Christer Valentin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotEkelund, Maria Sofia som är född 1970 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Epsilon Embedded Systems AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Epsilon Embedded Systems AB på telefon 031-7449100.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet och projekt inom teknisk systemutveckling, ex programmering, mot huvudsakligen produktutvecklande företag, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Epsilon Embedded Systems AB av bolagstypen Aktiebolag.

Epsilon Embedded Systems AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Epsilon Embedded Systems AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-25 och Epsilon Embedded Systems AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Epsilon Embedded Systems AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Epsilon Embedded Systems AB har 556671-7244 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.