Avinode USA AB

Västra Götalands län

Information

556670-7054 är organisationsnummer för bolaget Avinode USA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avinode USA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Avinode USA AB finns i.

Avinode USA AB har varit registrerat sedan 2004-11-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Avinode USA AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Avinode USA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Avinode USA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Avinode USA AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7510000 eller genom brev på följande adress:
Odinsg. 10, 411 03, Göteborg

Bolaget skall bedriva resebyråtjänster, nämligen att identifiera och boka flygtransporter samt leverera information om pris, tillgänglighet, bokningsförfrågningar och annan närliggande information för flygtransporter, genom ett globalt datornätverk, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Avinode USA AB och det är Wennerholm, Carl Niclas som är född 1975 och har titeln VD, Marthinsson, Per Johannes som är född 1977 och har titeln Vice VD, Wennerholm, Carl Niclas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Marthinsson, Per Johannes som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Niklas Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Jäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln RevisorPetersson, Stig Bengt Anders som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,