HjälpmedelsCenter Väst AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns HjälpmedelsCenter Väst AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. HjälpmedelsCenter Väst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

HjälpmedelsCenter Väst AB är momsregistrerat sedan2004-11-25 och har organisationsnummer 556670-6924.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-130584 alternativt besöka eller skicka post till HjälpmedelsCenter Väst AB på följande adress Esperantoplatsen 5, 411 19, Göteborg.

HjälpmedelsCenter Väst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-25.

I HjälpmedelsCenter Väst AB så sitter följande personer i styrelsen: , Winkler, Emil som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är utbildning av vårdpersonal (arbetsterapeuter, sjukgymnaster och övrig omvårdnadspersonal inklusive personliga assistenter). Visning av hjälpmedel. Bedömning och utvärdering av tekniska hjälpmedel på uppdrag av leverantör och därmed förenlig verksamhet.