Frame consultant network brand and marketing AB

Västra Götalands län

Information

Frame consultant network brand and marketing AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Frame consultant network brand and marketing AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Frame consultant network brand and marketing AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Frame consultant network brand and marketing AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Frame consultant network brand and marketing AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Frame consultant network brand and marketing AB Privat, ej börsnoterat.

Frame consultant network brand and marketing AB har idag 556670-5207 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Frame consultant network brand and marketing AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och verksamhet inom reklam, marknadskommunikation och varumärkeskonsulting samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Frame consultant network brand and marketing AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .