FA Finans Sweden AB

Västra Götalands län

Information

FA Finans Sweden AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som FA Finans Sweden AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FA Finans Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-19.

FA Finans Sweden AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-11-11. Men sedan 2005-05-19 så har FA Finans Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S:t Paulig. 9, 416 60, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FA Finans Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-195022.

Göteborg arbetar för att bolag som FA Finans Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FA Finans Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FA Finans Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FA Finans Sweden AB och det är följande personer, Fremming, Jörn som är född 1974 och har titeln VD, Fremming, Jörn som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fremming, Gun Torill som är född 1950 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FA Finans Sweden AB är 556670-4911.