AMENTOR AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom IT revision samt härtill förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AMENTOR AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är AMENTOR AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2004-11-04 så skapades AMENTOR AB och verksamheten är har F-skattsedel AMENTOR AB har haft det sedan 2005-01-20.

AMENTOR AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-20

556669-9558 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är AMENTOR AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med AMENTOR AB så går det att nå dem via telefon på 031-7211900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AMENTOR AB är Simonson, Hans Stefan som är född 1967 och har titeln VD, Simonson, Hans Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Hans Jonas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Hans Einar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Simonson, Ann-Charlotte som är född 1975 och har titeln Suppleant, Brunell, Jan Robert som är född 1964 och har titeln RevisorÖnnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .