Trend Nöje i Gbg AB

Västra Götalands län

Information

Trend Nöje i Gbg AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Trend Nöje i Gbg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trend Nöje i Gbg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-12.

Trend Nöje i Gbg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-11-03. Men sedan 2005-05-12 så har Trend Nöje i Gbg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trend Nöje i Gbg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4001953.

Göteborg arbetar för att bolag som Trend Nöje i Gbg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trend Nöje i Gbg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva festarrangemang, webbutveckling, webbtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trend Nöje i Gbg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergendahl, Lars Henrik Sigvard -Karlsson, Ulf Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trend Nöje i Gbg AB och det är följande personer, Bergendahl, Lars Henrik Sigvard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ulf Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kent Roger som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trend Nöje i Gbg AB är 556669-8006.