Zidane AB

Västra Götalands län

Information

556669-6422 är organisationsnummer för bolaget Zidane AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zidane AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Zidane AB finns i.

Zidane AB har varit registrerat sedan 2004-11-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Zidane AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Zidane AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zidane AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Zidane AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3403881 eller genom brev på följande adress:
Bovallstrandsg. 5E, 416 74, Göteborg

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Zidane AB och det är Kjaerbeck, Arnold Heini som är född 1965 och har titeln VD, Kjaerbeck, Arnold Heini som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjaerbeck, Agneta Jessica Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Kroon, Bo Rune som är född 1969 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,