Drukk Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556669-6059 är organisationsnummer för företaget Drukk Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drukk Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Drukk Sweden AB finns i.

Drukk Sweden AB har varit registrerat sedan 2004-11-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drukk Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Drukk Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drukk Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Drukk Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 031-240333 eller genom brev på följande adress:
Roseng. 9, 413 10, Göteborg

Bolaget skall tillhandahålla tryck, design och videokomprimeringstjänster, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drukk Sweden AB och det är Tylenda, Jarek Jaroslaw som är född 1966 och har titeln VD, Tylenda, Jarek Jaroslaw som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kern, Richard Adam som är född 1966 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor