XORM Teknik AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns XORM Teknik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. XORM Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

XORM Teknik AB är momsregistrerat sedan2004-12-09 och har organisationsnummer 556668-4667.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-422690 alternativt besöka eller skicka post till XORM Teknik AB på följande adress Fältspatsg. 3, 421 30, Västra Frölunda.

XORM Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-09.

I XORM Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ulin, Karl Fredrik Oskar som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med hemelekronik och elprodukter för hus samt bedriva konsultverksamhet inom dessa områden, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva konsultverksamhet för kundanpassade inköp inom metallbearbetande industri, samt därmed förenlig verksamhet.