Göteborgs Hålmetod AB

Västra Götalands län

Information

Göteborgs Hålmetod AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Göteborgs Hålmetod AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Guy Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörlind Håkansson, Lena Susanna som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göteborgs Hålmetod AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göteborgs Hålmetod AB på telefon 073-0830300.

Bolaget skall bedriva diamantborrning, industridemontering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göteborgs Hålmetod AB av bolagstypen Aktiebolag.

Göteborgs Hålmetod AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Göteborgs Hålmetod AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och Göteborgs Hålmetod AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göteborgs Hålmetod AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göteborgs Hålmetod AB har 556667-3314 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.