E.E.N. Norway AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter E.E.N. Norway AB. Det finns flera verksamheter som liknar E.E.N. Norway AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

E.E.N. Norway AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-09-29 så har E.E.N. Norway AB varit registrerat och sedan 2004-10-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är E.E.N. Norway AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med E.E.N. Norway AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lergöksg. 2 B, 421 50, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med E.E.N. Norway AB så kan ni göra det på 031-7343709.

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och försäljning genom postorder av musiksammanställning på CD skivor, utbildning och underhållning med text, ljud och bilder (CD-rom spel, DVD-filmer, talböcker och böcker) samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tegnér, Andreas Carl Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristensson, Leif John Arne som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeblad, Birger Ulrik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Tegnér, Andreas Carl Erik .

E.E.N. Norway AB har 556667-2761 som sitt organisationsnummer.