Mölndal Fässberg 1:57 AB

Västra Götalands län

Information

Mölndal Fässberg 1:57 AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Mölndal Fässberg 1:57 AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erla, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tandberg Hammer, Catharine Synnove som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wennström, Klas Torbjörn som är född 1965 och har titeln Delgivningsbar person, Gabrielsson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Håkan Gabrielsson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mölndal Fässberg 1:57 AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mölndal Fässberg 1:57 AB på telefon .

Bolaget skall förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Mölndal Fässberg 1:57 AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mölndal Fässberg 1:57 AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mölndal Fässberg 1:57 AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Mölndal Fässberg 1:57 AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mölndal Fässberg 1:57 AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mölndal Fässberg 1:57 AB har 556666-2580 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.