Wasa Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Wasa Bygg AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Wasa Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jörnvik, Anders Jonas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnvik, Ulf Martin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wasa Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wasa Bygg AB på telefon 073-2001440.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wasa Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wasa Bygg AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wasa Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-14 och Wasa Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wasa Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wasa Bygg AB har 556665-8133 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.