Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är ett av dem. Statusen för Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-31. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB ska trivas.

Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall inom Västra Götalands län stödja näringspolitisk verksamhet, verka för utbildning av företagare och utveckling av företagsprojekt, biträda företagare genom samordning av ekonomiska intressen också tillsammans med Europeiska Unionen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13.

Idag är Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0521-272221.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandson, Nils Mikael -Fredriksson, Arne Ingemar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB är Erlandson, Nils Mikael som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Fredriksson, Arne Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karl Evert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Bo Kenth Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Adrian, Maria Helena Kristina som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Företagarna i Västra Götaland Utveckling AB har 556665-6566 som sitt organisationsnummer.