Fraktkompaniet i Mölndal AB

Västra Götalands län

Information

Fraktkompaniet i Mölndal AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Fraktkompaniet i Mölndal AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fraktkompaniet i Mölndal AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fraktkompaniet i Mölndal AB har haft sedan 2004-09-30. Fraktkompaniet i Mölndal AB har funnits sedan och 2004-09-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fraktkompaniet i Mölndal AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kråketorpsg. 10 B, 431 53, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-1896261.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fraktkompaniet i Mölndal AB Privat, ej börsnoterat.

Fraktkompaniet i Mölndal AB har idag 556665-3464 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fraktkompaniet i Mölndal AB

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva transportförmedling och spedition, uthyrning av personal, äga och förvalta värdepapper samt elinstallationer och försäljning av elartiklar och vitvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fraktkompaniet i Mölndal AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yngvesson, Anette Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Nils Gunnar Christian som är född 1970 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .