Gentec Solutions AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av instrumentutrustning till petrolium och massaindustrin samt försäljning av dessa i Sverige och i utlandet samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gentec Solutions AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Gentec Solutions AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2004-08-23 så skapades Gentec Solutions AB och företaget är har F-skattsedel Gentec Solutions AB har haft det sedan 2004-09-16.

Gentec Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-30

556665-2441 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Gentec Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gentec Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 070-6260758 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Agne Gunnar Roger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gentec Solutions AB är Andersson, Agne Gunnar Roger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vinblad, Jens Tommy Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gun Lillvor Rose-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Maria som är född 1954 och har titeln Revisor, Eva Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .