Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2004-08-18 så skapades Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) och företaget är har F-skattsedel Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) har haft det sedan 2004-10-28.

Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-06

556665-1187 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 031-943428 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Matmarknaden i Gunnilse AB (Ica Nära) är Irveling, Patrik Torsten som är född 1967 och har titeln VD, Irveling, Patrik Torsten som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjerstensson, Sven Axel Jörgen som är född 1973 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Ann-Lovise som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.