Larhåk AB

Västra Götalands län

Information

556664-7763 är organisationsnummer för bolaget Larhåk AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larhåk AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Larhåk AB finns i.

Larhåk AB har varit registrerat sedan 2004-08-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larhåk AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-26.

Larhåk AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larhåk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Larhåk AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5878916 eller genom brev på följande adress:
Tabergsstigen 15, 416 69, Göteborg

Bolaget skall bedriva servicebutik främst livsmedel, personaluthyrning främst inom bygg, musik, foto, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larhåk AB och det är Larsson, Sanjay Johan som är född 1972 och har titeln VD, Larsson, Sanjay Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ogebro, Christine Gabrielle som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,