Lexit Label AB

Västra Götalands län

Information

556662-8649 är organisationsnummer för företaget Lexit Label AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lexit Label AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Lexit Label AB finns i.

Lexit Label AB har varit registrerat sedan 2004-06-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lexit Label AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-19.

Lexit Label AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lexit Label AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Lexit Label AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7344100 eller genom brev på följande adress:
Konstruktionsv. 1, 435 33, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av etikettutrustning och etiketter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lexit Label AB och det är Hansen-Övre, Arvid som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hansen-Övre, Arvid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Herseth, Kai Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skaveren Småvik, Brita som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lehto, Timo Olavi som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,