Thai Esaan AB

Västra Götalands län

Information

556661-3740 är organisationsnummer för bolaget Thai Esaan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thai Esaan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Thai Esaan AB finns i.

Thai Esaan AB har varit registrerat sedan 2004-04-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thai Esaan AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thai Esaan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thai Esaan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thai Esaan AB så kan ni göra det på telefon genom 031-107200 eller genom brev på följande adress:
Ö. Hamng. 29, 411 10, Göteborg

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thai Esaan AB och det är Truong, Van Thanh som är född 1970 och har titeln VD, Truong, Van Thanh som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vu, Thi Hang som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,