Garaget på Klippan AB

Västra Götalands län

Information

Garaget på Klippan AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Garaget på Klippan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgqvist, Rigmor Sigbritt Margita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Garaget på Klippan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Garaget på Klippan AB på telefon 031-423840.

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom, såsom aktier och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Garaget på Klippan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Garaget på Klippan AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Garaget på Klippan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-07 och Garaget på Klippan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Garaget på Klippan AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Garaget på Klippan AB har 556660-9565 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.