Myselfonline AB

Västra Götalands län

Information

Myselfonline AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Myselfonline AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Myselfonline AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Myselfonline AB har haft sedan 2005-12-15. Myselfonline AB har funnits sedan och 2005-12-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Myselfonline AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vitabergsv. 4, 439 54, Åsa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-5000096.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Myselfonline AB Privat, ej börsnoterat.

Myselfonline AB har idag 556660-2602 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Palsson, Carl Kristian Thor Firman tecknas två i förening av -Macznik, Jozef -Palsson, Carl Kristian Thor -Sundin, Andreas Daniel är den som för stunden ansvarar för Myselfonline AB

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och marknadsföring av ADB baserade dataprogram samt konsultverksamhet inom dessa områden, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Myselfonline AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palsson, Carl Kristian Thor som är född 1982 och har titeln VD, Palsson, Carl Kristian Thor som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Macznik, Jozef som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundin, Andreas Daniel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennerfelt Palsson, Inger Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .