St. Petersburg Investment Group AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter St. Petersburg Investment Group AB. Det finns flera verksamheter som liknar St. Petersburg Investment Group AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2004-04-08 så har St. Petersburg Investment Group AB varit registrerat. Idag är St. Petersburg Investment Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med St. Petersburg Investment Group AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sixten Camps g. 4, 416 48, Göteborg. Vi ni istället prata med St. Petersburg Investment Group AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga, förvalta och handla med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sörensson, Lars Peter som är född 1956 och har titeln VD, Sörensson, Lars Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensson, Birgitta Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

St. Petersburg Investment Group AB har 556659-6002 som sitt organisationsnummer.