Planet Players AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning inom nätburna gruppkommunikationssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Planet Players AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Planet Players AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2004-03-04 så skapades Planet Players AB och företaget är har F-skattsedel Planet Players AB har haft det sedan 2004-06-10.

Planet Players AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-10

556657-0320 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Planet Players AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Planet Players AB så går det att nå dem via telefon på 070-5987723 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Planet Players AB är Cederholm, Mats Peter som är född 1967 och har titeln VD, Cederholm, Mats Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryng, Claes Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Anders Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindholm, Kent Åke som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .