Assessment Kylberg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Assessment Kylberg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Assessment Kylberg AB är ett av dem. Statusen för Assessment Kylberg AB är att Bolaget är aktivt.

Assessment Kylberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Assessment Kylberg AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolaget verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom organisationsfrågor med främsta inriktning att utföra personlighetstester samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Assessment Kylberg AB inte är momsregistrerat.

Idag är Assessment Kylberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Assessment Kylberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0707-170668.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael.

De som är på något sätt har med Assessment Kylberg AB är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Assessment Kylberg AB har 556655-5719 som sitt organisationsnummer.