Stenborgs Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Stenborgs Entreprenad AB är ett företag som finns i Göteborg. I Stenborgs Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenborg, Karl Arne Vilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenborg, Carl Anders Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenborg, Eva Margaretha som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svärdh, Sven Reino som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stenborgs Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stenborgs Entreprenad AB på telefon 070-2696565.

Bolaget ska bedriva mark-, asfalt- och dräneringsentreprenad, transporter, fastighetsförvaltning samt handel med obligationer och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stenborgs Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stenborgs Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stenborgs Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Stenborgs Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stenborgs Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Stenborgs Entreprenad AB har 556654-6056 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.