Tarre Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Tarre Consulting AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Tarre Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tarre, Lars Valdemar som är född 1939 och har titeln Extern firmatecknare, Tarre, Kristina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Utter Tarre, Anna Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tarre Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tarre Consulting AB på telefon 073-3849048.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation även anordna teambuilding-, event- och friluftsverksamhet i samband härmed samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tarre Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tarre Consulting AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tarre Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-11 och Tarre Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tarre Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tarre, Lars Valdemar

Tarre Consulting AB har 556653-9523 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.