Polestar Performance AB

Västra Götalands län

Information

Polestar Performance AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Polestar Performance AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Polestar Performance AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-12-23. Men sedan 2009-07-23 så har Polestar Performance AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till A Odhners g. 14, 421 30, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Polestar Performance AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Göteborg arbetar för att företag som Polestar Performance AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Polestar Performance AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av biltillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Polestar Performance AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Polestar Performance AB och det är följande personer, Dahl, Jonas Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Polestar Performance AB är 556653-3096.