Qondoc System AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Qondoc System AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Qondoc System AB är ett av dem. Statusen för Qondoc System AB är att Bolaget är aktivt.

Qondoc System AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Qondoc System AB ska trivas.

Qondoc System AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktutveckling av IT-mjukvara och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Qondoc System AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är Qondoc System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Qondoc System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7602500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Askengren, Sven Anders Georg.

De som är på något sätt har med Qondoc System AB är Askengren, Sven Anders Georg som är född 1960 och har titeln VD, Askengren, Sven Anders Georg som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bansholt, Sören som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Göran Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Karl Johan Gunnar som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Qondoc System AB har 556652-4590 som sitt organisationsnummer.